Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

1 blomkål

5 stk. lilla kartofler

Dressing:

1 spsk. koldpresset rapsolie

1 spsk. æbleeddike

1 spsk. konc. hyldeblomst saft

1 spsk. mayonnaise

1 bt. dild

Smag til med salt og peber
Tilberedning:

1: Tænd ovnen ved 200 grader og vend kartoflerne med olivenolie og salt. Bag dem i ovnen til de er møre. Når de er afkølet så deles de i kvarte.

2: Dressingen rystes godt sammen, sammen med fint klippet dild.

3: Del blomkålen i små buketter og vend dressingen i. Du kan evt. give bllomkålsbuketterne et lille opkog inden de vendes med dressingen.

4: Vend kartoflerne i til blomkålen og pynt med dild, fennikeltop, ærteskud e.l.

Spises til et stykke fisk, kylling eller svinekød og gerne i økologisk kvalitet.

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: