Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Suppen er ikke stærk, men blød og rund – faktisk kan det blive en af børnenes livretter.

15-20 fed hvidløg
1 løg
1 gulerod
½ selleri
5 tomater – dåse-tomater kan også bruges
1 kvist timian
1 kvist rosmarin og lidt basilikum
1 liter bouillon – Morgan eller Herbermare uden smagsforstærker og hærdet fedt.
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Økologisk citronskal

Drys: Ristet kerner

Hvidløgsfeddene pilles og svitses hele i olivenolien. De rensede grønsager deles groft og puttes ned til hvidløgene. Det må ikke tage farve.
Tomater, bouillon tilsættes sammen med krydderurterne.
Lad suppen koge under låg i ca. 20 minutter til grønsagerne er meget møre. Herefter blendes suppen til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber og revet citronskal. Server den rygende varm med drys af ristet kerner som fx græskarkerner og solsikkekerner.

Tips: I stedet for friske krydderurter kan anvendes tørrede krydderurter.

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: