Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Fennikelsalsa med oliven
Ingredienser
  • 1 stk. rødløg
  • 1 lille fennikel
  • 1 stk. appelsin
  • ½ gl. grønne oliven m. sten
  • 2 spsk. små kapers
  • 1 spsk. flydende honning
  • 3 spsk. Appelsinsaft - frisk fra appelsinen
  • 1 spsk. jomfru olivenolie
  • 5 mynteblade fint hakket
  • 1 nip stødt cayennepeber
  • groft salt efter behov
Sådan gør du
  1. Start med at pille og hakke rødløget fint. 

  2. Fennikelen renses og hakkes i små tern. Husk at gemme toppene, som hakkes og bruges til pynt.

  3. Skær skallen og den hvide hinde fra appelsinen, og skær dem i fileter, som derefter halveres, så de har en passende størrelse.

  4. De grønne oliven udstenes og hakkes groft.

  5. Bland løg, fennikel, appelsin, kapers, oliven, honning og appelsinsaft sammen i en skål, og lad blandingen stå ved stuetemperatur ½-1 time.

  6. Stænk olivenolien hen over salsaen. Pynt med mynte, salt, krydderi og fennikeltoppe. Voila! Nemt og lækkert. 

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: