Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Grillkurser skal være for alle

Og for enhver smag!  Grillen skal ikke bare opleves som en måde at lave mad på, mens vi nyder solen om sommeren. Tænk i stedet på den som en forlængelse af jeres køkken, og øget mulighed for at tilsætte nye smage og teksturer til din mad. Hos Cook&Talk – Madværkstedet elsker vi grillen. Den er fremme hele året, og bliver brugt både i gas- og kulversion og selv vores middelalderovn har også en grill øverst.  Kun kokkens fantasi sætter grænser for hvad der ender på vores grill. Vi er certificeret Weber Grill Academy, som et ud af bare 5 steder i hele Danmark. Det har vi valgt at blive, for at give jer den bedst mulige oplevelse, og flest mulige kurser. Her i blandt tilbyder vi dig, som enkeltperson, at deltage på Weber Grill Academy kurserne, foruden de holdkurser vi selv kreerer som events og oplevelser. 

Jeres grillaften

Cook&Talk – Madværkstedet giver plads til mange kokke om oplevelsen, også ved vores grillaftener. Vores events er altid under Cook&Talk konceptet, hvor vi prioriterer samværet og hyggen blandt jer, lige så højt som de gode, lækre opskrifter.
Vi oplever det giver den bedste stemning blandt vores hold, hvad enten det er baseret på jeres ideer, eller I har booket en færdig pakke.

Mangler I ideer til jeres grillaften, kan vi bl.a. anbefale:

  • Herreaften – Vi sørger for kød-overflod og masser af mandehørm
  • Grill bootcamp – Vi slipper nybegynderne løs og guider jer kompetent til nye evner inden for grillens verden, hvad enten det skal være kul eller gas. Både temperaturstyring, direkte vs. indirekte varme, og opskrifter ryger på bordet og selvfølgelig grillen.
  • Hverdagsgrill – hvordan bruger I grillen til hverdag, når middag skal på bordet, og gerne indeholde både grønt og desserter?

Lige meget hvad I vælger, kommer I altid hjem med mættede maver, gode opskrifter, og hyggemeteret fyldt!

2019 byder på masser af lækre og inspirerende Weber Grill Academy kurser hos Madværkstedet. Ingen nævnt, ingen glemt – følg i stedet linket til salgsoversigten, og bliv fristet over evne.

Vi ses!

Book dit kursus nu

Vores Weber Grill Academy kurser er ikke de eneste grillevents vi afholder.  Vi tilbyder et større tilbud af forskellige former for grill, hvad enten det er kul, gas, mandehørm eller vegetar jeres hold brænder for, så skaber vi oplevelsen.

Kontakt os i dag på 30 53 35 48 og lad os sætte gang i dit Cook&Talk arrangement.

“JEG KAN SGU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER.”

Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt.

Jeg fik muligheden for at deltage på Cook&Talk – Madværkstedets Grill Academy-kursus, ”Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill” – ja, det hedder kurset faktisk – hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder.

Kurset var mere nogle smadderhyggelige, og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem.

Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at Cook&Talk – Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedningen som omdrejningspunkt og det virker! – har selv prøvet det.

Tak for en supergod oplevelse.

Med venlig hilsen

Torben Allan Mikkelsen – mikkelsenDIGITAL / mDIGIT
– lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere.

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO:

Tilmeld dig vores køkkenskriverier

Få lækre opskrifter og gode tips til køkkentjanserne i din indbakke.

Tak. Så er du næsten klar. Tjek din email og bekræft din tilmelding.