Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Glutenfri & Karina Baagø

Hos Cook & Talk samarbejder vi med en af Danmarks førende i glutenfri bagning, Karina Baagø.

På kurserne i glutenfri bagning guider Karina dig igennem Strukturmetoden® – en ny og banebrydende metode til glutenfrit brød med masser af lufthuller, let og luftig struktur og ikke mindst smagen af rigtigt brød.

Du får hands-on erfaring og Karina er nærværende under hele kurset og sikrer sig, at du får brugbar viden og redskaber med dig hjem, som du kan bruge med det samme.

På Karinas kurser lærer du:

  • Hvad der er afgørende for at glutenfrit brød hæver op og bliver let og luftigt
  • Hvorfor dit brød falder sammen og bliver klægt
  • Hvordan du holder på fugten i det glutenfrie brød, så det ikke bliver tørt
  • Hvordan dit brød får smag af rigtigt brød og ikke ”smager glutenfrit”

Kursusmuligheder:

Klik på de enkelte bagekurser for at læse mere og se ledige pladser på kurser.

Har du ønsker til andre former for glutenfri bagekurser, er du meget velkommen til at kontakte Karina Baagø på karina@karinabaagoe.dk for at høre nærmere.

Andre Events:

Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde dit firma, personaleforening, kantine, klub, netværk, gruppe, loge, forening. Har du specielle ønsker til kursus, undervisning og foredrag, så står vi klar.

Madværkstedet hue icon

Skal Karina kontakte dig?

4 + 3 =

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: