Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Grill & Weber Grill Academy

 Vi synes at grillen skal bruges hele året, og ikke kun om sommeren når solen skinner. 

Hos Cook&Talk er grillen derfor fremme hele året, på vores hyggelige, overdækkede terrasse. Og vi har selvfølgelig både kul- og gasversionen.

Vi tænker grillen ind, som en forlængelse af køkkenet, fordi det øget mulighederne for nye smagsoplevelser og teksturer til maden.

Vi er certificeret af Weber Grill Academy, som ét ud af 5 lokationer i hele Danmark. Det har vi valgt at blive, for at give jer flere sjove oplevelse, og flere muligheder.

Med kurserne fra Weber Grill Academy,  har du mulighed for at komme på grilkurser alene eller med dine grillkammerater.

Her får du opskrifthæfte, Weber forklæde og certifikat
med dig hjem. 

Mulige Weber Grill Academy kurser:

  • BRUG GRILLEN TIL HVERDAG
  • KULGRILLKURSER
  • GASGRILLKURSUS
  • STREET FOOD PÅ GRILLEN
  • AMERIKANSKE KLASSIKERE
  • JUL PÅ GRILLEN  

Det med småt:

Kurserne varer fra 4 timer.

Pris pr. person: fra 495 kr.  ekskl. moms.
Dog min. 7.500 kr. ekskl. moms, for et kursus.

Opgradering og tilkøb:

  • Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget
  • Weber kundegaver (kokkeknive, grillhandsker, etc. ) kan tilkøbes.
  • Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
  • Vi tilbyder økologiske øl og vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
  • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.

Jeres Grillaften

Cook&Talk giver plads til mange kokke om oplevelsen, også ved vores grillaftener. Vores events er altid under Cook&Talk konceptet, hvor vi prioriterer samværet og hyggen blandt jer, lige så højt som de gode, lækre opskrifter.

Vi oplever det giver den bedste stemning blandt vores hold, hvad enten det er baseret på jeres ideer, eller I har booket en færdig pakke.

Ideer til grillaften:

  • Herreaften – Masser af mandehørm, udstyr, og bøf & bajer.
  • Girls-night-out – Frem i bussen og hen til grillen og tage styringen. Vi griller forskellige små lækre retter, mens vi hygger og snacker, med lidt godt i glasset.
  • Grill bootcamp – Vi slipper jer løs og guider jer kompetent til nye evner inden for grillens verden, hvad enten det skal være kul eller gas. Både temperaturstyring, direkte vs. indirekte varme, og varm røgning.
  • Gode tips og tricks, samt opskrifter ryger over grillen, lige til at tage med dig hjemme og bruge på dine gæster.
  • Hverdagsgrill – hvordan bruger I grillen til hverdag, når middag skal på bordet, og gerne indeholde både grønt og desserter?

Lige meget hvad I vælger, kommer I altid hjem med mættede maver, gode opskrifter, og hyggemeteret fyldt!

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer.
Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

Vil du kontaktes?

12 + 4 =

“JEG KAN SGU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER.”

Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt.

Jeg fik muligheden for at deltage på Cook&Talk – Madværkstedets Grill Academy-kursus, ”Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill” – ja, det hedder kurset faktisk – hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder.

Kurset var mere nogle smadderhyggelige, og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem.

Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at Cook&Talk – Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedningen som omdrejningspunkt og det virker! – har selv prøvet det.

Tak for en supergod oplevelse.

Med venlig hilsen

Torben Allan Mikkelsen – mikkelsenDIGITAL / mDIGIT
– lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere.

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: