Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

2 dl sort eller rød Quinoa – kogt

150 g blomkål i små buketter
150 g broccoli (let dampet, lad det kysse vandet) i små buketter
1 mozzarella

Dressing:
2 spsk. olivenolie
4-6 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
2 spsk. limesaft
3 spsk. hakket friske basilikumblade
Smag til med salt og peber

Pynt med friske hele basilikumblade og mozzarella i skiver.

Kog quinoaen som anvist på pakken. Lad dem køle af. Rør dressingen sammen. Vend dressingen med quinoa og klargjort kål i små buketter. Drys quinoaen hen over salaten. Anret på et fad med mozzarella på toppen og pyntet med basilikumblade.

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: