Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

 

DSC03783x DSC03787x

 

Salaten

  • 1 bakke blandede salatblade
  • ½ blomkål
  • 1 dl. ribs
  • 1 dl. solbær
  • 3 spsk. græskarkerner
  • 2 spsk. dressing
  • Evt. 100 g. sort quinoa

Lyserød dressing

  • 5 spsk. olivenolie eller rapsolie – koldpresset
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 lille finthakket rødløg – ca. ¾ dl
  • 2-3 spsk. rørsukker, akacie honning eller kokossukker
  • 1 spsk. sesamfrø
  • ½ tsk. sennepspulver (kan udelades)
  • Smag til med salt & peber

  1. Skyl og slyng salatbladene
  2. Pluk blomkålen i små buketter
  3. Rist græskarkernerne på en tør og varm pande. Kom dem på en tallerken og lad dem køle af
  4. Bland ingredienserne til dressingen og blend den med en stavblender til dressingen er cremet og lyserød, og smag den til med salt og peber samt sødt og surt
  5. Bland blomkål, ribs, solbær og vend det med 3 spsk. dressingen. Kom salatbladene i et fad, hæld blomkål og bær over og drys kernerne over salaten

Hvis du vil bruge salaten til en frokostret, så kan du med fordel blande den med 100 g sort quinoa, som er kogt i bouillon fra A. Vogel eller Morgan.

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: