Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Sprødbagt julesalat med grønkål, hokkaidogræskar og friske, bagte figner

Du skal bruge:

  • ½ stk. hokkaidogræskar – udkernet og med skræl
  • ½ dl. olivenolie
  • 2 spsk. brun sukker
  • Salt og friskkværnet peber
  • Grønkålschips
  • 1 pk. gedeost i skiver
  • Bagte figner

Tilberedning:

  1. Hokkaido-græskaret skylles, halveres og kerner fjernes – gem gerne kernene og prøv enten DENNE eller DENNE opskrift.
  2. Græskarret skæres i fine både og halveres. Det er ikke nødvendigt at skrælle græskarret.
  3. Bland sukker, salt og peber i en skål, bland græskarbådene i og lad det stå og trække.
  4. Inden det kommer i ovnen hældes olie over og vendes rundt.
  5. Kom græskarbådene på en bageplade og bage dem ved 275 grader med grill til de er sprøde. Vend dem halvvejs.
  6. Lige inden servering blandes grønkålschips, hokkaidogræskar og figner i en skål eller på et fad. Riv citronskal over salaten, samt drys med salt og pynt med gedeost i skiver

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: