Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Bøffen & Bearnaisen

En klassiker som aldrig går af mode. Et par der aldrig går fra hinanden. En velstegt bøf perfekt akkompagneret af den let syrlige, fede bearnaise. Her laver vi en Bøf Bearnaise på hjemlig vis helt fra bunden.

Bearnaisen kreerer vi heeeelt rigtigt, med jeres egen hjemmelavede bearnaiseessens, rå æggeblommer og selvfølgeligt rigelig med smør.

I får håndleddene sat i sving med masser af piskning, så den bliver lækker luftig og smagfuld.

Bøffen laver vi af det fuldfede oksekød fra Danske Jersey kvæg, som er opdrættet og slagtet her i det midtjyske.

I skal røre farsen, smage til og banke den ordentligt, så den kan steges som en rigtig steak, der er saftig og smukt rosa i midten.

Ved siden af laver vi garniture med årtidens grønt og sprøde pommes.

Går I ALL IN, så opgraderer vi hakkekødet til en ribeye, som I kan lade syde og stege på vores overdækkede grillterrasse, hvor vi tilbyder både kul- og gasgrill.

    Det med småt:

    Kurset varer fra 3 timer.

    Pris pr. person: fra 400 kr.  ekskl. moms.
    Dog fra min. 7.500 kr. ekskl. moms, for et kursus.

    Opgradering og tilkøb:

    • Menu-opgradering så I laver en steak i stedet for hakkebøf (T-bone, ribeye, etc – alt efter jeres ønske.).
    • Flere retters menu med forret, mellemretter og dessert.
    • I får jeres eget Weber forklæde med jer hjem.
    • Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
    • Vi tilbyder økologiske øl, vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
    • I får alle opskrifterne med jer hjem.
    • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.

    Andre Events

    Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

    Vil du kontaktes?

    10 + 15 =

    COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

    A. Andersensvej 24B
    8600 Silkeborg

    Tel.: +45 30 53 35 48
    Email: hallo@cookntalk.dk

    MERE INFO: