Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Fest & Privat

Står I og skal finde en utraditionel måde at blive fejret på, i anledningen af en fødselsdag, en bryllupsdag, eller er anledningen en reception eller et surprise-party?

Cook&Talk tilbyder nye rammer til at skabe den perfekte aften for dig og dine gæster, hvor I kan skabe minder I kan snakke om i årevis.

Noget anderledes?

Vil du give dine gæster noget andet
end de traditionelle sit-down fester for venner og familie?

Vi sørger for alt det praktiske og oprydningen. I skal blot komme med jeres gæster og det gode humør.

Når I kommer, starter I dagen med en velkomstdrink og snack. Herefter vil I blive introduceret for aftens program, menu, og de praktiske forhold i køkkenet, inden I går ud i grupperne.

Her vil I hygge jer med hinanden i godt et par timer hvor I lave mad sammen, både i vores hjemlig køkken og på vores overdækket Weber grillterrasse. I vil grine og snakke på kryds og tværs, og selvfølgelig med lidt godt i glasset, alt under konceptet Cook&Talk.

Når I har kreeret en spændende og lækker menu for hinanden, vil I sætte jer til et veldækket bord med lys og blomster, hvor I vil præsentere hvad I har lavet, for hinanden. Herfra er det fri snak og hygge i det gode selskab.

– People who cook together, stay together

Det med småt:

Dagen varer 6 timer og slutter senest kl. 23.30.

Pris pr. person: fra 750 kr.  inkl. moms.
Dog min. 12.995 kr. inkl. moms, for et kursus.

Indeholder: forskellige retter, lokaler, primært råvarer af danske, lokale og økologisk kvalitet, undervisere, opskrifter, blomster, due, servietter, lys, kaffe, te og vand.

Opgradering og tilkøb:

  • Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget.
  • Andre aktiviteter under dagen kan være fx øl-smagning, sang, dans.
  • Lad dine gæster få et flot Weber forklæde med hjem, som de har brugt under aften.
  • Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
  • Vi tilbyder økologiske øl og vand fra Ørbæk Bryggeri, samt økologiske vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
  • Ønsker I at forlænge dagen med mere tid, er dette også muligt.
  • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

Vil du kontaktes?

“JEG KAN SGU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER.”

Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt.

Jeg fik muligheden for at deltage på Cook&Talk – Madværkstedets Grill Academy-kursus, ”Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill” – ja, det hedder kurset faktisk – hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder.

Kurset var mere nogle smadderhyggelige, og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem.

Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at Cook&Talk – Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedningen som omdrejningspunkt og det virker! – har selv prøvet det.

Tak for en supergod oplevelse.

Med venlig hilsen

Torben Allan Mikkelsen – mikkelsenDIGITAL / mDIGIT
– lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere.