Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Jul & Frokost

Hos Cook&Talk i Silkeborg giver vi jer helt andre rammer for en julefrokost end I er vant til. I stedet for de typiske sit-down julefrokoster, så vil I alle få en superhyggelig aften i vores hjemlige, charmerende køkken og lokale. Eller ude på vores overdækkede grillterrasse, hvis det er det I vil kaste jer ud i.

Intim julefrokost

Invitér kollegaer, venner eller familie til en oplevelse med smag i, hvor I selv laver maden i intime omgivelser.

I laver i fællesskab en julemenu, som passer helt ind i jeres rammer. Og der er hvad enten traditionel med et twist eller noget mere utraditionelt som fanger jer. Og selvfølgelig skal der jo  også lidt godt i glassene.

Maden er autentisk, lavet fra bunden og køkkenfærdigheder behøver ikke være specielle, for at I kan være med. Og vi tilbyder jer selvfølgelig mulighed for både julesnaps og håndsprit!

Alt efter hvordan I ønsker jeres aften, så starter vi med en velkomstdrink og snacks. Derefter indledes med en kort præsentation af aftenen og så går vi i gang med at lave mad. Vi snacker selvfølgelig undervejs, dækker et smukt bord og griner mens mad og drikke nydes mellem jer.

Længden, underholdningen og temaet bestemmer I – den gode stemning skaber vi sammen.

Det med småt:

Jeres julefrokost vil vare fra 5 timer.

Pris pr. person: fra 750 kr.  ekskl. moms.
Dog min. 8.500 kr. og fredag til søndag 9.995 kr.  for et kursus.

Opgradering og tilkøb:

 • Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget
 • Vi har mulighed for at arrangere transport og partybus
 • Kundegave og julegaver (kokkeknive, grillhandsker, etc. ) kan tilkøbes.
 • Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
 • Vi tilbyder økologiske øl og vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
 • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.
 • Vi kan hjælpe med bustransport og hotelophold.

Jeres aften – jeres præmis

En julefrokost hos Cook&Talk er bygget på nærværet og selskabet – hvad enten I kommer som vennegruppe eller firmajulefrokost. 

Vi kan være 32 personer i vores hyggelige køkken og på vores overdækket Weber grillterrasse. Og vi har selvfølgelig pyntet pænt op til jul og vi får den lokale juleøl på lager.

Det er kun jer, og  ingen andre selskaber, som vil være i vores lokaler denne aften. Har I særlige ønsker til aften,  som smagning, eller andre kulinariske oplevelser så fortæl os om det, og vi finder løsningen.

Nøgleord for julefrokost:

 • Lave-mad-sammen
 • Skabe fælles historie
 • Nærvær og hygge
 • God tid og snak
 • Sammenspisning
 • Lækker mad i øjenhøjde

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

Vil du kontaktes?

“JEG KAN SGU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER.”

Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt.

Jeg fik muligheden for at deltage på Cook&Talk – Madværkstedets Grill Academy-kursus, ”Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill” – ja, det hedder kurset faktisk – hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder.

Kurset var mere nogle smadderhyggelige, og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem.

Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at Cook&Talk – Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedningen som omdrejningspunkt og det virker! – har selv prøvet det.

Tak for en supergod oplevelse.

Med venlig hilsen

Torben Allan Mikkelsen – mikkelsenDIGITAL / mDIGIT
– lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere.

Cook & Talk bringer samtalen i højsædet under dit events, mens vi tryller i køkkenet.