Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Jul & Frokost

Hos Cook&Talk i Silkeborg giver vi jer helt andre rammer for en julefrokost end I er vant til. I stedet for de typiske sit-down julefrokoster, så vil I alle få en superhyggelig aften i vores hjemlige, charmerende køkken og lokale, samt på vores overdækkede grillterrasse.

Invitér kollegaer, venner eller familie til en oplevelse med smag i, hvor I selv laver maden i intime omgivelser.

I laver i fællesskab en julemenu, som passer helt ind i jeres rammer, hvad enten det er traditionel med et twist eller noget mere utraditionelt som fanger jer – og selvfølgelig skal der jo lidt godt i glassene.

Maden er autentisk, lavet fra bunden og køkkenfærdigheder behøver ikke være specielle, for at I kan være med. Og vi tilbyder jer selvfølgelig mulighed for både julesnaps og håndsprit!

Alt efter hvordan I ønsker jeres aften, så starter vi med en velkomstdrink og snacks, hvor der indledes med en kort præsentation af aftenen og så går vi i gang med at lave mad. Vi snacker selvfølgelig undervejs, dækker et smukt bord og griner mens mad og drikke nydes mellem jer.

Længden, underholdningen og temaet bestemmer I – den gode stemning skaber vi sammen.

Det med småt:

Julefrokosten varer fra 5 timer.

Pris pr. person: fra 650 kr.  ekskl. moms.
Dog min. 9.500 kr.  for et kursus.

Opgradering og tilkøb:

  • Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget
  • Vi har mulighed for at arrangere transport og partybus
  • Weber kundegaver (kokkeknive, grillhandsker, etc. ) kan tilkøbes.
  • Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
  • Vi tilbyder økologiske øl og vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
  • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.

Vi er godkendt til at have op til 28 i lokalet her under corona.

Der vil ikke være andre der booker samme dag som I gør, og vi har indrettet os efter alle myndighedernes foreskrifter, så vi bedst muligt kan sikre jer – både i forhold til corona, men også imod jeres julefrokost bliver aflyst af større forsamlingsforbud fra myndighederne.

En julefrokost hos Cook&Talk er bygget på nærværet og selskabet – hvad enten I kommer som vennegruppe eller firmajulefrokost. 

Nøgleordene for årets julefrokost:

▪️ Lave-mad-sammen
▪️ Skabe fælles historie
▪️ Nærvær
▪️ Hygge
▪️ God tid og snak
▪️ Sammenspist
▪️ Lækker mad i øjenhøjde

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

Vil du kontaktes?

2 + 10 =

“JEG KAN SGU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER.”

Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt.

Jeg fik muligheden for at deltage på Cook&Talk – Madværkstedets Grill Academy-kursus, ”Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill” – ja, det hedder kurset faktisk – hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder.

Kurset var mere nogle smadderhyggelige, og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem.

Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at Cook&Talk – Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedningen som omdrejningspunkt og det virker! – har selv prøvet det.

Tak for en supergod oplevelse.

Med venlig hilsen

Torben Allan Mikkelsen – mikkelsenDIGITAL / mDIGIT
– lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere.

COOK&TALK

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: