Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Onsite & Weber

Er I helt hooked på vores grillkurser, men passer det bedre ind at vi kommer til jer, har vi mulighed for at tilbyde jer Onsite & Weber muligheden.

Oplevelsen, de gode snakke og den lækre mad, er HELT det samme – den eneste forskel er at vi kommer til jer!

 

Kurset er et socialt arrangement, hvor der er tid til at hygge om grillen, men også lære nogle nye tips og tricks om mad på grillen, som I selvfølgelig kan bruge derhjemme sammen med jeres gæster.

Vores kompetente Weber Grill Academy uddannede kokke, instruerer jer i brugen af grillen og lærer fra sig af grundprincipperne ved brug af kulkugle- samt gasgrill.

Menuen er små retter som vi spiser undervejs, og der vil være et godt stykke kød, samt grønt og tilbehør og en lækker dessert. Retterne og menuen tilpasser vi den tid I booker og budgettet der er sat af til grillkurset.

I står selv for at lave alle retter, fordi det er det vi ved der bringer samværet til og starter de gode snakke op, imens vores kokke står som kyndige undervisere for jer.

Det med småt:

1,5 time – 220 kr. pr. person

2 timer – 260 kr. pr. person

 3 timer – 315 kr. pr. person

Grundbeløb for at køre ud og afholde kurset
13.000 kr. ekskl. moms

Ved min. 12 personer pr. kursushold.

Opgradering og tilkøb:

  • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.

Det er muligt at tilkøbe økologiske vine, samt specialøl og vand fra Ørbæk Bryggeri under arrangementet. Pris:

  • Øl og vand: 25 kr.
  • Vin: 130 kr. pr. flaske.
  • En super god dessertlikør: 299 kr.

Generelle betingelser

Minimumspris for et Weber Grill Academy kursus onsite er 13.000kr, dertil kommer kuvertprisen. 

Gebyr ved afbestillingen af arrangementet er 5.000 kr. Ved afmeldelse af et arrangement mindre end 14 dage inden dagen betales på 7.500 kr. Mindre end
7 dage inden, opkræves 13.000 kr. 

Går kurset ud over den aftalte tid, tillægges en ekstra pris på 1.000 kr. pr. time.

 Antal personer som deltager oplyses min. 7 dage inden kursusdagen. Og det er dette antal der beregnes efter. Det endelige antal personer oplyses dagen inden kursusdagen af hensyn til planlægningen.

Vi medbringer alle råvarer/mad, køkkengrej (skærebræt, knive, skåle), telte, grill, grej, gas, kul m.m.

Der skal være adgang til vand/vask/opvask, el/strøm, og afsætning af affald. En flad plads på min. 6×6 meter til telte og grill. I sørger selv for service, glas, bestik til middagen. Vi er der under selve arrangementet med madlavning og grillning.

Alle kursister modtager Weber forklæder og opskrifthæfte.

Hvis vejret ikke tillader at sætte telte op eller brandforbud, kan vi se os nødsaget til at aflyse arrangementet.

Alle priser er ekskl. moms

Vil du kontaktes?

11 + 10 =

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: