Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Om Cook&Talk

Vores madlavningskurser er hygge på højt plan

Cook&Talk er startet med lysten til at tilbyde hyggelige og  kulinariske teambuilding madoplevelser, hvor gode relationer og fælles oplevelser skabes.

Siden 2013 har vi tryllet veltillavede retter frem i selskab med virksomheder, private og andre med hang til kulinariske smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Vores lokation har vi selv bygget i et gammelt tømrerværksted,  som er beliggende midt i det smukke Silkeborg.

I 2018 blev vi kontaktet af Weber Grill Academy og blev en del af deres setup, og siden har grillen været en del af vores madkurser.

Vores navn var tidligere Madværkstedet, og alt det gode derfra har vi selvfølgelig taget med i Cook&Talk.

Cook&Talk:

Hos Cook&Talk ved vi, at magien opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at skabe nye madoplevelser. Vi kalder det COOK & TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser.

Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder. 

Værd at vide:

  • Hos Cook&Talk prioriterer vi at anvende råvarer fra danske, lokale eller økologiske leverandør når det er muligt.
  • Cook&Talk har plads til 32 gæster i vores flotte køkken og på vores overdækkede Weber grillterrasse.
  • Ønsker I kurset på engelsk, er dette også en mulighed.
  • I forbindelse med et Cook&Talk event har I mulighed for at holde møde, og vi tilbyder at sørge for morgenmad, kaffe og kage samt frokost.
  • Ønsker I at overnatte i Silkeborg, så hjælper vi også med at booke overnatning på hotel for jer.
  • Vi kan også arrangere transport frem og tilbage til jer.
  • Med motorvejen i baghaven er I nemt og hurtig hos os, og vi tilbyder gratis parkering lige ved døren.

Bag Cook&Talk

Drivkraften hos Cook&Talk er Jytte Krogh Langkjær – hvis erfaring med kogekunsten stammer fra det hjemlige autentiske køkken, og med hang til kvalitet. Jytte er vært på de fleste af Cook&Talks madkurser og samarbejder derudover med en række udvalgte madentusiaster med viden på hver deres område.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi hos Cook&Talk skræddersy en aften, hvor medarbejderne, jeres kunder og samarbejdspartnere eller vennerne er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasende lækker mad som hovedingredienserne. Velbekomme!

Lej lokale og køkken:

  • Cook&Talk tilbyder dig også muligheden for at leje både lokaler og undervisningkøkken, hvis du selv har et projekt du ønsker at afholde.
  • Vi har plads til 32 gæster i vores flotte undervisningskøkken.
  • Her er plads til 40 siddende gæster, og 50 personer til foredrag.
  • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder.
  • Der er fine tilkørselsforhold og gratis parkering ved døren.
  • Gratis Wi-fi.
  • Lokalerne udlejes som Lokale Silkeborg

Det siger de andre gæster:

René Schjøtt Brogaard
René Schjøtt Brogaard
5. Maj, 2022.
anbefaler
Vi havde arrangeret en aften i selskab med Jytte, hvor vi sammen skulle tilberede en tre-retters menu, inkl. en lille snack til at begynde med. Vi var 13 kolleger og havde alle en fremragende og mindeværdig aften. Hvis du vil skabe endnu bedre sammenhold mellem dine kolleger, så kan jeg på det varmeste anbefale at tage en snak med Jytte, så I finder netop det arrangement, der passer til jer. 😀
House of Care
House of Care
1. April, 2022.
anbefaler
Vi har haft kollegahygge hos Jytte, og der er kun stor ros til Jytte , hendes sted og koncept. Vi giver 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gitte Jensen
Gitte Jensen
30. Juni, 2020.
anbefaler
Har i aften lavet superlækker grillmad sammen med en flok søde fremmede. Madværkstedet er et fantastisk sted og Jytte har SÅ mange gode staldtips i ærmet.
Anette Lundsberg Pedersen
Anette Lundsberg Pedersen
7. Februar, 2020.
anbefaler
Deltog i et Salatkursus. Virkelig god og lærerig aften. Sikke lækre retter man kan lave af gode råvarer. Og med masser af smag. Jeg kan klart anbefale Cook&Talk Madværkstedet.
Anne Segerstrøm Stampe
Anne Segerstrøm Stampe
29. Januar, 2020.
anbefaler
Rigtig hyggelig aften, hvor vi fik inspiration og lavede forskellige sunde og næringsrige retter på kort tid og som smagte fantastisk!
Birgitte Salmon
Birgitte Salmon
20. Januar, 2020.
anbefaler
Jeg deltog i Jyttes Anti-Inflammatorisk køkkenkursus i lørdags sammen med min søster og mor. Det var en fantastisk dag, meget lærerigt i skønne omgivelser. Jytte er meget dygtig og vi fik mange fif og viden med derfra. Vil helt sikkert deltage igen og kan varmt anbefale Jytte og hendes kurser Hilsen Birgitte Salmon fra Ry
Jeanette Fabricius Lolck
Jeanette Fabricius Lolck
13. Januar, 2020.
anbefaler
Vi havde fornøjelsen at være i Jyttes selskab i lørdags, da vores årlige firmajulefrost blev afholdt. Jytte er super sød og inspirerende og hun havde skabt fantastiske rammer for en hyggelig aften med lækkert mad, hvor alle råvarerne var nøje udvalgt og i den bedste kvalitet. Det smagte suverænt! Alle mine anbefalinger går til dette sted, hvis man ønsker en god aften sammen med sine kollegaer.
Dianna Kruse Jørgensen
Dianna Kruse Jørgensen
13. November, 2019.
anbefaler
Fantastisk atmosfære og god vejledning i madlavning. Lækre råvarer og perfekt tilberedning. Gennemtænkt koncept og stemning. Kan varmt anbefales:)
Bernt Laier
Bernt Laier
1. November, 2019.
anbefaler
Fantastisk godt sted,at lave en hyggelig aften med kollegaerne. Bernt ALPI DANMARK
Line Koch
Line Koch
21. August, 2019.
anbefaler
Fantastisk atmosfære, lækre lokaler og så er Jytte super sød og meget inspirerende at høre på 😊 giver hende og stedet de bedste anbefalinger med på vejen!

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi et bredt tilbud af oplevelser til jer. Vi afholder kurser både dag og aften – og tilretter selvfølgelig også gerne dem til jer HELT personligt.

Vil du kontaktes?

Cook & Talk bringer samtalen i højsædet under dit events, mens vi tryller i køkkenet.