Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Om Cook&Talk

Vi tilbyder hyggelige oplevelser

Cook&Talk er startet med lysten til at tilbyde hyggelige og  kulinariske  oplevelser, hvor gode relationer og fælles minder skabes.

Siden 2013 har vi tryllet veltillavede retter frem i selskab med virksomheder, private og andre med hang til kulinariske smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Vores lokation har vi selv bygget i et gammelt tømrerværksted,  som er beliggende midt i det smukke Silkeborg.

 

Cook&Talk:

Hos Cook&Talk ved vi, at magien opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at skabe nye madoplevelser. Vi kalder det COOK & TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser.

Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder.

Værd at vide:

 • Hos Cook&Talk  prioriterer vi at anvende råvarer fra danske leverandører og helst økologiske råvarer når det er muligt.
 • Vi tænder ikke på madspild eller rovdrift på vores fælles ressourcer
 • Cook&Talk har plads til 30 gæster i vores flotte køkken og på vores nye grillterrease
 • I forbindelse med et Cook&Talk event har I mulighed for at holde møde, og vi tilbyder at sørge for morgenmad, kaffe og kage samt frokost
 • Med motorvejen i baghaven er I nemt og hurtig hos os, og vi tilbyder gratis parkering lige ved døren

Bag Cook&Talk

Drivkraften hos Cook&Talk er Jytte Krogh Langkjær – hvis erfaring med kogekunsten stammer fra det hjemlige autentiske køkken, og med hang til kvalitet.

Jytte er vært på de fleste af Cook&Talks madkurser og samarbejder derudover med en række udvalgte madentusiaster med viden på hver deres område.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi hos Cook&Talk skræddersy en aften, hvor medarbejderne, jeres kunder og samarbejdspartnere eller vennerne er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasende lækker mad som hovedingredienserne. Velbekomme!

Lej lokale og køkken:

 • Cook&Talk tilbyder dig også muligheden for at leje både lokaler og undervisningkøkken, hvis du selv har et projekt du ønsker at afholde
 • Vi har plads til 30 gæster i vores flotte undervisningskøkken
 • Her er plads til 40 siddende gæster, og 50 personer til foredrag
 • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder
 • Der er fine tilkørselsforhold og gratis parkering ved døren
 • Lokalerne udlejes som Lokale Silkeborg

Det siger de andre gæster:

 • positive review  Har i aften lavet superlækker grillmad sammen med en flok søde fremmede. Madværkstedet er et fantastisk sted og Jytte har SÅ mange gode staldtips i ærmet.

  Gitte Jensen Avatar Gitte Jensen
  30. juni 2020
 • positive review  Jeg er vild med stedet og konceptet efter at have været der flere gange. Rammerne er helt ideelle for en ‘cook&talk’ oplevelse, hvor man går glad hjem - eller rettere: man får lyst til at blive lidt længere for at nyde lækkerier og lækker stemning. Jytte er den perfekte vært på en dejlig uperfekt måde og får 12 med pil op for faglighed og kompetencer - og 2 gange 12 med pil op for sin måde at være på... 😍 Jeg er fan!

  Marit Beck Jørgensen Avatar Marit Beck Jørgensen
  5. februar 2019
 • positive review  Det er et dejligt sted at være på kursus. Jeg bliver meget inspireret af alt det vi laver. Jeg har været afsted på en masse forskellige typer kurser.

  Jeannett Grønne Pedersen Avatar Jeannett Grønne Pedersen
  22. januar 2020
 • 5 star review  Jeg har været på tapas kursus og det var en himmelsk oplevelse . Alle smagssanser er stimuleret , og Jytte er en dygtig, underviser og inspiration. Kan kun anbefale alle at prøve det.

  Heidi Obel Avatar Heidi Obel
  20. september 2016
 • positive review  Rigtig hyggelig aften, hvor vi fik inspiration og lavede forskellige sunde og næringsrige retter på kort tid og som smagte fantastisk!

  Anne Segerstrøm Stampe Avatar Anne Segerstrøm Stampe
  29. januar 2020
 • positive review  Fantastisk godt sted,at lave en hyggelig aften med kollegaerne. Bernt ALPI DANMARK

  Bernt Laier Avatar Bernt Laier
  1. november 2019
 • positive review  Jeg deltog i 'pimp dine grøntsager' og det var fuldstændig fantastisk i super lækre omgivelser. Vi lavede mange forskellige salater med div. dressinger, linser og bønner. Forinden havde vi fået en grundig gennemgang og forklaring til div. olier, kerner, linser m.m. Vi gik alle hjem med en masse ny viden, og fantastisk inspiration til nye varianter af 'grønne' retter. Jeg vil klart anbefale Cook&Talk, og får jeg muligheden kunne jeg virkelig godt tænke mig også at prøve grill kurset.

  Rikke Bræmer-Jensen Avatar Rikke Bræmer-Jensen
  6. marts 2019
 • 5 star review  JEG KAN SKU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER. Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt. Jeg fik muligheden for at deltage på Madværkstedets Grill Academy-kursus, Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill…ja, det hedder kurset faktisk, hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder. Kurset var mere nogle smadderhyggelige og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem. Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen. Jeg har efterfølgden fundet ud af at Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedingen som omdrejningspunkt og det virker – har selv prøvet det. Tjek det selv ud på deres webside: madvaerkstedet dk Tak for en supergod oplvelse. Med venlig hilsen Torben Allan Mikkelsen - lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere. mikkelsenDIGITAL / mDIGIT Tlf.: +45 2872 4685

  Torben Allan Mikkelsen Avatar Torben Allan Mikkelsen
  23. august 2018
 • 5 star review  Tak for et super arrangement :) det er altid lærerigt og piv hyggeligt at komme hos dig ;)

  Stine Engelsen Avatar Stine Engelsen
  15. marts 2018
 • 5 star review  Fantastik sted og oplevelse👍🏻

  Lars Nørremark Avatar Lars Nørremark
  17. marts 2018

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi et bredt tilbud af oplevelser til jer. Vi afholder kurser både dag og aften – og tilretter selvfølgelig også gerne dem til jer HELT personligt.

Vil du kontaktes?

9 + 14 =

COOK&TALK

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: