Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Om Cook&Talk

Vi tilbyder hyggelige oplevelser

Cook&Talk er startet med lysten til at tilbyde hyggelige og  kulinariske  oplevelser, hvor gode relationer og fælles minder skabes. Siden 2013 har vi tryllet veltillavede retter frem i selskab med virksomheder, private og andre med hang til kulinariske smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Vores lokation har vi selv bygget i et gammelt tømrerværksted,  som er beliggende midt i det smukke Silkeborg.

 

 

Cook&Talk

Hos Cook&Talk ved vi, at magien opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at skabe nye madoplevelser. Vi kalder det COOK & TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser.

Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder.

Bag Cook&Talk

Drivkraften hos Cook&Talk er Jytte Krogh Langkjær – hvis erfaring med kogekunsten stammer fra det hjemlige autentiske køkken, og med hang til kvalitet.

Jytte er vært på de fleste af Cook&Talks madkurser og samarbejder derudover med en række udvalgte madentusiaster med viden på hver deres område.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi hos Cook&Talk skræddersy en aften, hvor medarbejderne, jeres kunder og samarbejdspartnere eller vennerne er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasende lækker mad som hovedingredienserne.

Velbekomme!

Værd at vide:

  • Hos Cook&Talk  prioriterer vi at anvende råvarer fra danske leverandører og helst økologiske råvarer når det er muligt.
  • Vi tænder ikke på madspild eller rovdrift på vores fælles ressourcer
  • Cook&Talk har plads til 30 gæster i vores flotte køkken og på vores nye grillterrease
  • I forbindelse med et Cook&Talk event har I mulighed for at holde møde, og vi tilbyder at sørge for morgenmad, kaffe og kage samt frokost
  • Med motorvejen i baghaven er I nemt og hurtig hos os, og vi tilbyder gratis parkering lige ved døren

Det siger de andre gæster:

  • 5 star review  Lærerigt og dejligt sted. Der er ordentligt og rent. Kompetent vejledning og helt sikkert inspiration til madlavningen hjemme, efter et besøg.

    Hans Carøe Avatar Hans Carøe
    25. January 2017
  • 5 star review  Helt igennem et skønt sted. Fantastisk værtinde og lækker mad

    Klaus Zingg Avatar Klaus Zingg
    10. November 2017
  • positive review  Fantastisk godt sted,at lave en hyggelig aften med kollegaerne. Bernt ALPI DANMARK

    Bernt Laier Avatar Bernt Laier
    1. November 2019
  • positive review  Jeg deltog i Jyttes Anti-Inflammatorisk køkkenkursus i lørdags sammen med min søster og mor. Det var en fantastisk dag, meget lærerigt i skønne omgivelser. Jytte er meget dygtig og vi fik mange fif og viden med derfra. Vil helt sikkert deltage igen og kan varmt anbefale Jytte og hendes kurser Hilsen Birgitte Salmon fra Ry

    Birgitte Salmon Avatar Birgitte Salmon
    20. January 2020
  • 5 star review  Super dejligt sted med gode faciliteter. Har netop været på grill kursus, med hyggelige mennesker og god stemning. Er fyldt god op med inspiration og god mad. Selvom jeg allerede griller hele året, har jeg virkelig fået sat ord på hvordan maden kommer til at smage bedre hver gang og ikke bare ved et tilfælde. Tak for alle fifene!

    Per Markussen Avatar Per Markussen
    14. May 2018
  • 5 star review  Tak for et super arrangement :) det er altid lærerigt og piv hyggeligt at komme hos dig ;)

    Stine Engelsen Avatar Stine Engelsen
    15. March 2018
  • 5 star review  JEG KAN SKU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER. Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt. Jeg fik muligheden for at deltage på Madværkstedets Grill Academy-kursus, Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill…ja, det hedder kurset faktisk, hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder. Kurset var mere nogle smadderhyggelige og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem. Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen. Jeg har efterfølgden fundet ud af at Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedingen som omdrejningspunkt og det virker – har selv prøvet det. Tjek det selv ud på deres webside: madvaerkstedet dk Tak for en supergod oplvelse. Med venlig hilsen Torben Allan Mikkelsen - lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere. mikkelsenDIGITAL / mDIGIT Tlf.: +45 2872 4685

    Torben Allan Mikkelsen Avatar Torben Allan Mikkelsen
    23. August 2018
  • positive review  Vi havde fornøjelsen at være i Jyttes selskab i lørdags, da vores årlige firmajulefrost blev afholdt. Jytte er super sød og inspirerende og hun havde skabt fantastiske rammer for en hyggelig aften med lækkert mad, hvor alle råvarerne var nøje udvalgt og i den bedste kvalitet. Det smagte suverænt! Alle mine anbefalinger går til dette sted, hvis man ønsker en god aften sammen med sine kollegaer.

    Jeanette Fabricius Lolck Avatar Jeanette Fabricius Lolck
    13. January 2020
  • 5 star review  Fantastik sted og oplevelse👍🏻

    Lars Nørremark Avatar Lars Nørremark
    17. March 2018
  • positive review  Super oplevelse og super lærerigt 👍🏼

    Line Kornbeck Mørup Avatar Line Kornbeck Mørup
    5. October 2018

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi et bredt tilbud af oplevelser til jer. Vi afholder kurser både dag og aften – og tilretter selvfølgelig også gerne dem til jer HELT personligt.

Lad os kontakte jer

4 + 11 =

Lej lokale og køkken:

  • Cook&Talk tilbyder dig også muligheden for at leje både lokaler og undervisningkøkken, hvis du selv har et projekt du ønsker at afholde
  • Vi har plads til 30 gæster i vores flotte undervisningskøkken
  • Her er plads til 40 siddende gæster, og 50 personer til foredrag
  • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder
  • Der er fine tilkørselsforhold og gratis parkering ved døren
  • Lokalerne udlejes som Lokale Silkeborg

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: