Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Om Cook&Talk

Vores madlavningskurser er hygge på højt plan

Cook&Talk er startet med lysten til at tilbyde hyggelige og  kulinariske teambuilding madoplevelser, hvor gode relationer og fælles oplevelser skabes.

Siden 2013 har vi tryllet veltillavede retter frem i selskab med virksomheder, private og andre med hang til kulinariske smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Vores lokation har vi selv bygget i et gammelt tømrerværksted,  som er beliggende midt i det smukke Silkeborg.

I 2018 blev vi kontaktet af Weber Grill Academy og blev en del af deres setup, og siden har grillen været en del af vores madkurser.

Vores navn var tidligere Madværkstedet, og alt det gode derfra har vi selvfølgelig taget med i Cook&Talk.

Cook&Talk:

Hos Cook&Talk ved vi, at magien opstår, når mennesker står med næsen indover den samme gryde for at skabe nye madoplevelser. Vi kalder det COOK & TALK – et løssluppent kogekunstkoncept under ordnede forhold og i hyggelige omgivelser.

Her kan mennesker mødes og mærke, hvordan relationer styrkes på kryds og tværs, når man pludselig havner i et køkken iført forklæder og vidt forskellige køkkenfærdigheder. 

Værd at vide:

  • Hos Cook&Talk prioriterer vi at anvende råvarer fra danske, lokale eller økologiske leverandør når det er muligt.
  • Cook&Talk har plads til 32 gæster i vores flotte køkken og på vores overdækkede Weber grillterrasse.
  • Ønsker I kurset på engelsk, er dette også en mulighed.
  • I forbindelse med et Cook&Talk event har I mulighed for at holde møde, og vi tilbyder at sørge for morgenmad, kaffe og kage samt frokost.
  • Ønsker I at overnatte i Silkeborg, så hjælper vi også med at booke overnatning på hotel for jer.
  • Vi kan også arrangere transport frem og tilbage til jer.
  • Med motorvejen i baghaven er I nemt og hurtig hos os, og vi tilbyder gratis parkering lige ved døren.

Bag Cook&Talk

Drivkraften hos Cook&Talk er Jytte Krogh Langkjær – hvis erfaring med kogekunsten stammer fra det hjemlige autentiske køkken, og med hang til kvalitet. Jytte er vært på de fleste af Cook&Talks madkurser og samarbejder derudover med en række udvalgte madentusiaster med viden på hver deres område.

Uanset om I er til kød, kål, fugl eller fisk, kan vi hos Cook&Talk skræddersy en aften, hvor medarbejderne, jeres kunder og samarbejdspartnere eller vennerne er garanteret en unik oplevelse med relationer, råhygge og rasende lækker mad som hovedingredienserne. Velbekomme!

Lej lokale og køkken:

  • Cook&Talk tilbyder dig også muligheden for at leje både lokaler og undervisningkøkken, hvis du selv har et projekt du ønsker at afholde.
  • Vi har plads til 32 gæster i vores flotte undervisningskøkken.
  • Her er plads til 40 siddende gæster, og 50 personer til foredrag.
  • Lokalet kan også bruges som mødelokale og heldagsarrangement med morgenmad, kaffe og kage samt frokost i forbindelse med møder.
  • Der er fine tilkørselsforhold og gratis parkering ved døren.
  • Gratis Wi-fi.
  • Lokalerne udlejes som Lokale Silkeborg

Det siger de andre gæster:

 

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi et bredt tilbud af oplevelser til jer. Vi afholder kurser både dag og aften – og tilretter selvfølgelig også gerne dem til jer HELT personligt.

Vil du kontaktes?

Cook & Talk bringer samtalen i højsædet under dit events, mens vi tryller i køkkenet.