Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Mad & Sundhed

Vi snitter, hakker, steger, koger, smager og afprøver grønne genialiteter, som både mætter, frister og giver energi til hele systemet.

Cook&Talks grønne køkken dækker over alt fra undervisning i kost og sundhed, hverdagsmad, institutionsmad, kantinemad, anti-inflammatorisk kost og vegetartariske retter.

Vi tilbyder også fyraftensmøder og foredrag.

Cook&Talks grønne hjørne er kurser til jer, der vil have inspiration til sundere mad i en travl hverdag.

Muligheder for kurser:

  • Fyraftensmøde med foredrag og madlavning
  • Inspirationskursus til daginstitutioner og kantiner
  • Anti-Inflammatorisk kursus
  • Pimp dine grøntsager
  • Madpakker
  • Less Meat – Meat Less
  • Vegetariske

Det er smagsstærke input til hvordan jeres hverdag ikke bare bliver grønnere, men mere farverig over hele paletten!

I bliver klogere på smagskompasset,  madspild, økologi, det magiske mandolinjern, sunde fedtstoffer, vegetabilske proteiner, unikke sammensætninger af grønt, groft og meget mere. Vi slutter aftenen med et stort, fælles tag-selv-bord, hvor vi går om bord i de mange retter.

Det med småt:

Kurset varer fra 3 timer

Pris pr. person: fra 400 kr.  ekskl. moms.
Dog fra min. 7.500 kr. ekskl. moms, for et kursus)

Opgradering og tilkøb:

  • Retterne er primært vegetariske,  men kan også opgraderes til at indeholde kød eller fisk.
  • Rene økologiske råvarer, danske eller lokale.
  • Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget.
  • Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
  • Vi kan tage hensyn til fødevareintolerancer, allergener og specielle ønsker til menuen.

    Andre events

    Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

    Vil du kontaktes?

    12 + 6 =

    COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

    A. Andersensvej 24B
    8600 Silkeborg

    Tel.: +45 30 53 35 48
    Email: hallo@cookntalk.dk

    MERE INFO: