Mad & Sundhed
Vi snitter, hakker, steger, koger, smager og afprøver grønne genialiteter, som både mætter, frister og giver energi til hele systemet.
Cook&Talks grønne køkken dækker over alt fra undervisning i kost og sundhed, hverdagsmad, institutionsmad, kantinemad, anti-inflammatorisk kost og vegetartariske retter.
Vi tilbyder også fyraftensmøder og foredrag.
Cook&Talks grønne hjørne er kurser til jer, der vil have inspiration til sundere mad i en travl hverdag.
Muligheder for kurser:
- Fyraftensmøde med foredrag og madlavning
- Inspirationskursus til daginstitutioner og kantiner
- Anti-Inflammatorisk kursus
- Pimp dine grøntsager
- Madpakker
- Less Meat – Meat Less
- Vegetariske
Det er smagsstærke input til hvordan jeres hverdag ikke bare bliver grønnere, men mere farverig over hele paletten!
I bliver klogere på smagskompasset, madspild, økologi, det magiske mandolinjern, sunde fedtstoffer, vegetabilske proteiner, unikke sammensætninger af grønt, groft og meget mere. Vi slutter aftenen med et stort, fælles tag-selv-bord, hvor vi går om bord i de mange retter.
Det med småt:
Kurset varer fra 4 timer
Pris pr. person: fra 495 kr. ekskl. moms.
Dog fra min. 7.500 kr. ekskl. moms, for et kursus)
Opgradering og tilkøb:
- Retterne er primært vegetariske, men kan også opgraderes til at indeholde kød eller fisk.
- Rene økologiske råvarer, danske eller lokale.
- Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget.
- Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
- Vi kan tage hensyn til fødevareintolerancer, allergener og specielle ønsker til menuen.

Andre events
Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.
