Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

  • 1 stk. Hokkaido græskar – ca. 1,2 kg renset
  • 1 stk. Skal og saft af en appelsin
  • 4 dl. eddike
  • 600  g.  sukker
  • 2  stk. vaniljestænger

  1. Skær græskarene midt over og fjern kernerne med ske.
  2. Skær græskarene inkl. skræl i tynde både/strimler – ca. 3-5 mm tykke.
  3. Kog en lage af eddike, sukker og flækkede vaniljestænger, appelsinskal og saft.
  4. Tilsæt græskarstykkerne og kog til de bliver klare, det tager ca. 10 min.
  5. Kom græskarstykkerne i et rent henkogningsglas.
  6. Kog lagen ind til en tynd sirupsagtig konsistens.
  7. Hæld lagen over græskarene og luk låget.

Server de råsyltede græskar til f.eks. din langtidsstegte juleand.

Cook & Talk bringer samtalen i højsædet under dit events, mens vi tryller i køkkenet.
Udfyld formularen her
Skal vi planlægge jeres arrangement?
Udfyld formularen her
Skal vi planlægge jeres arrangement?