Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Middelhavet & Mad

Middelhavsmad er gode råvarer og sunde, farverige retter.

Dyk ned i den solfyldte smag, som det sydlandske køkken kan tilbyde og oplev hvordan det, sammensat med lækre krydderier i små smagseksplosioner, bringer jer mentalt ned til de blå have, smukke kyster og rustikke køkkener.

Krydderier, fisk og skaldyr, olivenolie, masser af grønt, citroner, fuldkorn – vi skal ud i alle nuancerne, når vi laver retter som f.eks.: grillede blæksprutter, den klassiske oliventapanade med flutes og græske salater.

Få udfordret alle jeres sanser med oplevelsen og kom hjem med lækre opskrifter og en mæt mave efter en god aften med fængende samtaler. Det er Cook&Talk på middelhavsmanér.

Det med småt:

Kurset varer fra 4 timer.

Pris pr. person: fra 495 kr.  ekskl. moms.
Dog min. 7.500 kr. ekskl. moms, for et kursus.

Opgradering og tilkøb:

  • Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget.
  • Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
  • Vi tilbyder økologiske øl, vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
  • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.

Menuforslag:

  • Marinerede, grillede kammuslinger
  • Laksetatar på artiskokblade
  • Grillede middelhavsgrøntsager
  • Vitello tonnato – kalvefilet med tunsauce
  • Flutes
  • Oliventapanade
  • Græsk salat med tzatzikidressing
  • Lynstegte blæksprutter med citron
  • Spanakopita med spinat og feta
  • Chokoladefondant med hjemmelavet vaniljeis

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer.
Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

Vil du kontaktes?

1 + 12 =

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: