Hvorfor ikke ringe og få et tilbud?

Cook&Talk kurser

Cook&Talk tilbyder en masse forskellige former for madlavningskurser.

Grillkursus? Den perfekte bearnaise? Anderledes oplevelse af møde og forplejning? Teamcooking med delikate smagsoplevelser? Ligemeget hvad, så står Cook&Talk klar til at tilbyde jer et godt, “sammenspist” og nærværende arrangement. 

Cook & Talk
Pariserbøf & Det hele
Glutenfri & Karina Baagø
Grill & Weber
Middelhavet & Mad
Møder & Forplejning
Grill & Weber
Bøffen & Bearnaisen
Møder & Forplejning
Bite size & Nordisk tapas
Mad & Sundhed
Madværkstedet hue icon

Cook&Talk & Jytte Langkjær

Vores arrangementer dækker alt fra teamcooking over hyggeaftener med familie og venner til mere specifikke tilrettelagte madkurser for virksomheder. Som gæst her hos Cook&Talk vil I blive budt på smagsfulde oplevelser i unikke omgivelser. 

Værkfører bag Cook&Talk er Jytte Langkjær, som altid vært for jeres arrangement. Hun brænder for at give jer en speciel hyggelig oplevelse i samvær med hinanden, hvor fælleskabet og madlavningen er i fokus. Hendes passion er mad lavet ud fra gode råvarer og mad lavet fra bunden, uden dikkedarer. 

Det med småt:

Kurserne varer fra 4 timer.

Pris pr. person: fra 495 kr.  ekskl. moms.
Dog min. 7.500 kr. ekskl. moms, for et kursus.

Opgradering og tilkøb:

  • Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget
  • Weber kundegaver (kokkeknive, grillhandsker, etc. ) kan tilkøbes.
  • Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
  • Vi tilbyder økologiske øl og vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
  • Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.

Andre Events

Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer.
Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.

Vil du kontaktes?

4 + 15 =

“JEG KAN SGU’ DA GODT FINDE UD AF AT GRILLE EN BØF OG ET PAR PØLSER.”

Sådan var min holdning lidt – i hvert fald den officielle, men inderst inde, var jeg nok lidt misundelig på dem i omgangskredsen, som bare kan det der med at grille…ja, at lave alt muligt på grillen, året rundt.

Jeg fik muligheden for at deltage på Cook&Talk – Madværkstedets Grill Academy-kursus, ”Kunsten at grille på kul featuring weber summit charcoal grill” – ja, det hedder kurset faktisk – hvor vi blev indført i tekniske grillfærdigheder og tilberedningsmetoder.

Kurset var mere nogle smadderhyggelige, og også sjove timer, sammen med en meget forskellig flok mennesker, hvoraf flere var på mit (lave) grillviden-niveau. Det som måske allermest overraskede mig, var at man kunne lave risotto på grill, men ellers var der mange små tips og idéer, som var lige til at tage med hjem.

Alt i alt en fantastisk dag og jeg trillede hjem med en rigtig god, lærerig og sjov oplevelse, nye mennesker i mit netværk og med smagen af lækkert tilberedt grillmad helt fremme på tungen.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at Cook&Talk – Madværkstedet laver masser af events, teambuilding, madkurser, kokkeskole og vennehygge-arrangementer – alt sammen med maden og tilberedningen som omdrejningspunkt og det virker! – har selv prøvet det.

Tak for en supergod oplevelse.

Med venlig hilsen

Torben Allan Mikkelsen – mikkelsenDIGITAL / mDIGIT
– lidt bedre til grill end før og en oplevelse rigere.

COOK&TALK - MADVÆRKSTEDET

A. Andersensvej 24B
8600 Silkeborg

Tel.: +45 30 53 35 48
Email: hallo@cookntalk.dk

MERE INFO: