Cook & Talk konceptet
Firmaevents med god smag – nøjagtigt som du vil have det!
Hos Cook&Talk skræddersyr vi madkurser, teambuilding, grillkurser, kokkeskoler og teamcooking til virksomheder og større grupper. Uanset om det er medarbejderne, kunder eller venner, der skal sørge for, så kræser vi for jer hele aftenen.
Cook&Talk konceptet er et velsmagende alternativ til den gængse teambuildingoplevelse og hyggeaften med medarbejder, kunder og samarbejdspartner.
Vi ryster jer sammen som gruppe over dampende gryder, madeksperimenter, og samarbejde. Før I ser jer om, sætter I jer til et veldækket bord og nyder et lækkert måltid af ordentligt råvarer, som primært er lokale og økologiske.
I kan lade os strikke en hyggelig aften sammen, eller selv være med til at udvikle et unikt COOK & TALK arrangement – nøjagtigt som I ønsker det.
Uanset tema er I garanteret en hyggelig oplevelse, hvor ALLE kan deltage, lige meget hvilke kulinariske evner I besidder. COOK & TALK har netop hyggen og samværet i højsædet, så vi arrangerer en dag eller aften med kulinariske godbidder og herligt selskab i indbydende omgivelser.
Det med småt:
Madkurserne varer fra 4 timer.
Pris pr. person: fra 499 kr. ekskl. moms.
Dog min. 8.000 kr. for hverdage og 9.500 kr. for fredag – søndag.
Opgradering og tilkøb:
- Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget
- Weber kundegaver (kokkeknive, grillhandsker, etc. ) kan tilkøbes.
- Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
- Vi tilbyder økologiske øl og vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
- Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.
En aften med Cook&Talk
Cook&Talk er ren hygge, god mad og samvær under afslappede forhold i hjemlige omgivelser, uden stress og jag.
Der bliver lavet mad, snakket, givet anledning til at lære mere om dine kunder, kollegaer eller venner ved at I får plads til at være sammen med hinanden i helt nye rammer. Og så skal man selvfølgelig heller ikke kimse ad muligheden for at tage håneretten i, hvem der lavede den bedste risotto på grillen.
Ofte åbner vi aftenen med en frisk velkomstdrink og en snack inden vi går i gang med at præsentere aftenens program og menu. Herefter bliver ansvaret for at lave dagens retter lagt i jeres hænder, under ordnede forhold og kyndig vejledning.
Menuen varierer fra Cook&Talk til Cook&Talk, netop fordi vi tilrettelægger aftenen efter jeres behov og ønsker, foruden at tage højde for årstidens råvarer, temaer, budgetter og tid.
Det ligger i Cook&Talk DNA’et, at alle vores råvarer primært er økologiske, danske og lokale for så vidt det er muligt. Og der tænkes over dyrevelfærd, madspild og kvalitet. Ud over det, er det en kerneværdi at vi laver maden fra bunden.
Alt efter hvor mange I kommer, så bliver I delt ind i hold. Vores køkken og grillterrasse giver os mulighed for at være op til 32 gæster. Tidsmæssigt bruger vi et par timer på at laver mad, hvor snakken går frit, der er plads til store armbevægelser og et par hyggelige løgnehistorier blandt venner, måske med lidt godt i glasset, hvis lysten er til det.
Maden tilberedes både i køkkenet og på vores overdækkede grillterrasse, hvor vi kan byde an med gas-, kul- og el-grill. Nogle af retterne laves til at gå og snacke af i løbet af aftenen, mens andre er til bordservering til slut. Inden I får set jer om sætter I jer til et veldækket bord, maden er lækkert anrettet, og I præsenterer maden, I har lavet, for hinanden.
Til bords følger vi den gode stemning I har fået opbygget, og nyder maden sammen i hyggeligt selskab.
Det siger vores gæster:
“I forbindelse med Danfoss Redan A/S teambuilding dag, valgte vi MAD som det bærende element. I den forbindelse valgte vi Cook&Talk -Madværkstedet da omgivelserne og den imødekommenhed Jytte udviste for vores ønske om ”kundetilpasning” af arrangementet, hurtigt overbevist os om, at det var det rette sted for en vellykket dag.
Madlavning er udfordrende for både øvede og begyndere, hvilket også hurtigt viste sig, da Jytte gennemgik ”dagens udfordring” som var 3 ambitiøse retter fordelt på 15 deltagere. Der blev hurtigt fordelt opgaver, fundet redskaber og forberedt råvarer, som nøje var udvalgt hos de nærliggende økologiske leverandører. Jytte går ikke på kompromis med råvarer og sammensætter en sund og varieret menu, hvilket gør oplevelsen hel.
Det viste sig hurtigt, at det for nogen var udfordrende og dermed skabte det automatisk behovet for samarbejde. Jyttes navn blev ofte nævnt og hun kom hurtigt til undsætning, når det ”brændte på”. Det hele endte med en velanrettet og velsmagende menu, stolte kursister og for projektet en succes, da alle arbejdede sammen på tværs og dialogen flød med nye og etablerede kollegaer – noget man ofte ikke når i hverdagen hvor opgaverne står i kø. Maden og atmosfæren skaber naturligt et afslappet miljø, som alle føler sig trygge og tilpas i.
Jeg kan varmt anbefale Jytte og ”Cook&Talk – Madværkstedet” som den rette samarbejdspartner til alle der går med tanken om at afprøve dette.
Tak for et super godt og veltilberedt arrangement.”
Med venlig hilsen
Allan Nielsen, Salgsdirektør, Danfoss
Vi kan være op til 32 gæster i vores køkken og 40-50 personer i selve lokalet, som tit er vært for ting som foredrag, spisning, kurser, undervisning, møde og lignende aktiviteter.
Cook&Talk er langt mere end et madkursus, det er en fuld oplevelse!
Brug det til :
- Sommerfest med afdelingen
- Den årlige julefrokost
- Snak om grillen med kunderne
- Når afdelingen skal rystes sammen
- Møde med efterfølgende Cook&Talk
- Madlavningskursus for personaleforeningen
- Smagninger med klubben
- Fyraftensmøde med sunde madkurser
- Teambuilding og teamcooking event
Ring på 30 53 35 48 og fortæl os lidt om jer selv, samt hvilke ønsker og tanker I har, så vil vi hjælpe jer med at stykke det perfekte arrangement sammen til jeres.
Andre Events
Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften
– og vi tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.
Vil du kontaktes?
Fantastisk kick-off for vores nye team!
Jeg har brugt Cook&Talk i forbindelse med et teambuilding arrangement for et nyt globalt ledelsesteam hvor flere ikke kendte eller havde mødt hinanden før.
Fantastisk kick-off for vores nye team – rigtig god aften hvor vi under kyndig og professionel vejledning af Jytte lykkes med at få lavet noget dejlig mad og skabt en god aften. Jytte forstod hvornår hun skulle træde til med råd og vejledning og hvornår holdet skulle have lov til at prøve selv – ligesom Jytte var rigtig god til at sætte en god stemning og atmosfære, og bidrog derfor også på den side til en succesfuld aften.
At aften var en succes, blev klart for mig dagen efter da jeg kom ned til morgenmad og fandt et nyt hold i fuld gang med livlig snak om både fagligt og personligt.
Kan kun varmt anbefale Cook&Talk!
Henrik Dyre Pedersen – Tidligere VP Gram Equipment