Mad & Sundhed
Cook&Talks grønne køkken dækker over alt fra undervisning i kost og sundhed, hverdagsmad, institutionsmad, kantinemad, anti-inflammatorisk kost og vegetariske retter.
Vi snitter, hakker, steger, koger, smager og afprøver grønne genialiteter, som både mætter, frister og giver energi til hele systemet. Vi snakker om sundhed, gode ideer, som inspirerer til større livsglæde og en sjovere hverdag.
Aften kan kombineres med madlavning og foredrag, som et fyraftensmøde.
Cook&Talks grønne hjørne er kurser til jer, der vil have inspiration til sundere liv i en travl hverdag.
Muligheder for kurser:
- Fyraftensmøde med foredrag og madlavning
- Inspirationskursus til daginstitutioner og kantiner
- Anti-Inflammatorisk kursus
- Pimp dine grøntsager
- Madpakker
- Less Meat – Meat Less
- Vegetariske
Det er smagsstærke input til hvordan jeres hverdag ikke bare bliver grønnere, men mere farverig over hele paletten!
I bliver klogere på smagskompasset, madspild, økologi, det magiske mandolinjern, sunde fedtstoffer, vegetabilske proteiner, unikke sammensætninger af grønt, groft og meget mere. Vi slutter aftenen med et stort, fælles tag-selv-bord, hvor vi går om bord i de mange retter.
Det med småt:
Kurset varer fra 4 timer
Pris pr. person: fra 599 kr. ekskl. moms.
Dog min. 9.950 kr. for et kursus i hverdage.
for fredag – søndag.
Opgradering og tilkøb:
- Retterne er primært vegetariske, men kan også indeholde
kød og fisk. - Rene økologiske råvarer, danske eller lokale.
- Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget.
- Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
- Vi kan tage hensyn til fødevareintolerancer, allergener og specielle ønsker til menuen.
Andre events
Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.