Pariserbøf & Det Hele
En rigtig klassiker fyldt med velsmag! Pariserbøf er en god gammeldags dansk ret. Og har intet med Paris at gøre. Her får du en Pariserbøf helt klassisk, uden moderne twist – for man behøver jo ikke lave noget om, som virker.
Vi bygger Pariserbøffen op fra bunden ved at banke en god fars, som er lavet af det lækre og fuldfede oksekød fra Dansk Jerseykvæg, brødet er langtidshævet, og rødbederne sylter I selv.
Pariserbøffen bliver grillet på vores overdækket grillterrasse, så den bliver saftig og sprød. Herefter anrettes Pariserbøffen med rå æggeblomme, kapers, hakket rødløg, friskhøvlet peberrod og syltet rødbeder og pyntet af med brøndkarse.
Pariserbøffen nydes i selskab af en dejlig kold øl fra Ørbæk Bryggeri, og jeres gode samvær.
Det med småt:
Kurset varer fra 4 timer.
Pris pr. person: fra 499 kr. ekskl. moms.
Dog min. 8.000 kr. og 9.500 kr. for fredag – søndag for et kursus.
Opgradering og tilkøb:
- Vi tilpasser antal retter til tiden, antal personer og budget.
- Forret og dessert.
- Velkomstdrink og velkomstsnack. Vi tilbyder også muligheden for alkoholfrie velkomstdrinks.
- Jeres eget Weber forklæde til at tage med hjem.
- Vi tilbyder økologiske øl, vand fra Ørbæk Bryggeri, samt øko. vine. Kaffe, te og vand er selvfølgelig gratis.
- I får alle opskrifterne med jer hjem.
- Vi kan tage hensyn til allergener og specielle ønsker til menuen.
Andre Events
Hos Cook&Talk har vi forskellige temaer at tilbyde jer. Vi afholder arrangementer både dag og aften – og tilretter selvfølgelig gerne efter jeres ønsker.